tiistai 11. kesäkuuta 2013

HOOPYWEEKEND 2013

Kirjottelin huhtikuussa pitkän postauksen hoopdancesta, (voit lukea sen TÄSTÄ!) ja viime viikonloppuna oli meidän jokavuotuinen Hoopyweekend eli hoopdance-leiri. Tänä vuonna oli jo kolmas, ja mie oon ollu messissä joka vuosi! Se on yks parhaita viikonloppuja koko kesässä!
Joka vuosi on aina kolme hooppaajaa opettamassa ja kaiken kaikkiaan meitä on noin 20. Hoopyweekend pidetään Lohjalla, ja se paikka on niin kaunis! Siellä on tarpeeks tilaa kaikille pyöritellä vanteita ja illan tullen bailata ;)
Tänä vuonna pelkäsin, etten pääse mukaan, koska rahatilanne oli niin huono, mutta sain onneksi apuja ja pääsin mukaan! Ja onneks pääsinkin! Ens vuonna taas uudestaan!

Hoopyweekendissä parasta on se, että sinne saa tulla kuka tahansa iästä, sukupuolesta, hooppaustaidoista tai mistä tahansa huolimatta, eikä kukaan tuomitse sua mistään. Toi yks viikonloppu perjantaista sunnuntaihin on kuin pako todellisesta oikeasta maailmasta paratiisiin ilman huolia ja pahoja ajatuksia. Kaikki tytöt on ollu joka vuos yhtä ihania ja mahtavia ihmisiä, kaikki on niin avointa ja hauskaa!

Haluaisin vielä mainostaa mm. MoodForHooppia, ja Merileitä jolta saa monenlaista tietoa ja palvelua vanteen ja poiden pyörittelyyn liittyen, kuten kursseja ja vanteita ja hän myös järjestää tämän paljon mainitun Hoopyweekendin joka vuosi!
Havu Hoops on mun siskon, Nooran, ja hänen miehensä hulavanne -yritys, ne siis tekee tavallisia vanteita, about minkä tahansa kokoisia ja painoisia ja just sellasilla teippauksilla kuin haluat! Ja nykyään tekevät tosi hienoja LED-vanteita!
Funland Tricks on Merilein ja Nooran pitämä, enimmäkseen siihen kuuluu videoita, kuten temppu-tutorialeja ja silloin tällöin myös tosi hauskoja hassuttelu videoita!

MoodForHoop
http://moodforhoop.fi/
https://www.facebook.com/moodforhoop?fref=ts
http://www.youtube.com/user/Merileikke

Havu Hoops
https://www.facebook.com/HavuHoops?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=DbOP6poR774

Funland Tricks
https://www.facebook.com/FunlandTricks?fref=ts
http://www.youtube.com/user/FunlandTricks

Seuraavaksi PALJON kuvia viikonlopulta, tosin hyvin sekaisessa järjestyksessä! Osa kuvista on mun ottamia, osa siskon ja osa meidän "leiriemännän" Merilein ottamia!


Kuvat by Riika 













Kuvat by Noora 











Kuvat by Merilei




















5 kommenttia:

  1. Hauska nimi blogillasi ja upeat nuo valo-hulahularenkaat! :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. vaikuttaa älyttömän mielenkiintoiselta !

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi kiva ja ihanan persoonallinen blogi! Tosi kivan kesäisiä kuvia! :) Jos kiinnostaa, liity ihmeessä myös mun lukijaksi. :)

    http://weerabettina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa ihanaa paljon kiitoksia! Paras kohteliaisuus mun blogista on aina persoonallinen! Tsekkailen sun blogin ja liityn jos tykkään ;)

      Poista