lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesää!

Luulin et oon kesälomalla, mut oonki ihan helvetin kiireinen koko ajan! Missä vaiheessa tää viikko vierähti?? Noh, onneks on paljon tekemistä vaikka ei olekkaan kesätöitä!


Sunnuntai 

Sunnuntaina oli niin hieno ilma, et oli pakko lähtee käppäilee Kirkkonummen Meikolle, omaa rauhaa, aurinkoa, veden liplatusta ja hyvää musiikkia. Sen jälkeen käväsin kaverilla ja se tarjos mulle tälläsen hienon drinksun, joka oli todellisuudessa mehukattia ja muutama mansikka ;)

 

Maanantai 

Käytiin maanantaina kaveripariskunnalla syömässä, menulla oli pippuripihviä, fetasalaattia, lohkoperunoita ja jälkkäriks tuoreita mansikoita ja suklaajuustokakkua, ah nam! Ja samalla tietysti juoruilua :D
Keskiviikko 

Aurinkoinen keskiviikko! Hengailin muutaman tunnin porukoilla ennen kun mentiin äitin kanssa Piloxing-tunnille (, joka on siis pilatesta ja boxingia). Jonka jälkeen heitin sen huhkimisen roskikseen ja lähin kaverille grillaamaan ja juomaan. Istuttiin varmaan 4-5 tuntia niitten terdellä ja juoruiltiin ja naurettiin. Ilta meni tosiaan aika myöhäseks ja aamulla väsytti niin perkeleesti.
Torstai 
Torstai oli ihana päivä! Aamulla kun herättiin niin sain hyvää cappucinoa ja viiden tähden aamiaisen hotelli Vanessassa! Nukuttiin vaan joku muutama tunti ja sit mun pitikin lähteä kotiin.
Pari tuntia ehin olla kotona ku piti taas lähteä takasin Helsinkiin, tällä kertaa iskän, äitin ja siskon kanssa. (Siskon blogin löydät muuten painamalla TÄSTÄ!
Käytiin perheen kanssa syömässä Gringos Locosissa, siel oli ihanaa ruokaa, mä söin grillattua broileria, grillattuja kasviksia, lohkoperunoita ja BBQ-chipotle-kastiketta, nannaa! Ja jälkkäriks mango-passion-pannacotta ja verigreippi-melbaa, vielä parempaa!
Syönnin jälkeen mentiin äitin ja siskon kanssa balettiin kattomaan Prinsessa Ruususta, (joka on mun lapsuuden lempparisatu <3) se oli ihana! Mahtavat lavasteet ja hyvät tanssijat, ja se oli viel hauskakin monessa kohtaa! Muutaman kerran sai tirauttaa pari kyyneltä. Mahtava päivä kaiken kaikkiaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti