torstai 9. toukokuuta 2013

Would you... dance with me?

Huomattiin eilen siskon kanssa, ettei olla tehny yhteistä hoopdance-videota about kolmeen vuoteen, pakkohan se oli siis lähtee sellaista vääntämään. Meillä oli eilen jo hillittömät visiot millanen siitä videosta tulee, siitä tuli parempi, kiitos siskon uskomattomien videon-teko taitojen! :)
Kirkkonummella on metsässä tämmönen mesta, missä asu ennen erakkomies, se rakenteli kaiken maailman rakennuksia ja taideteoksia, jotka näkyvät videolla ja kuvissa tuolla alhaalla. Tää mies löydettiin muistaakseni vuonna 2009 kuolleena täältä sen asuinpaikasta. Sitä oli nyt käytä aika paljon tuhoamassa, sitten mun viime käynnin jälkeen, joka oli joku 2 vuotta sitten.

Inspiraatio meiän videoon syntyi Nicky Romeron biisistä Toulouse ja sen musavideosta, suosittelen kattomaan myös sen ;) Olin ostanu vapuksi kaverin kanssa nämä V niin kuin Verikosto -maskit, ja ne oli täydelliset myös meiän videoon!

En jostain syystä saanut ladattua videota katottavaksi suoraan tästä blogista, blogin Youtube-haku ei löytäny sitä jostain syystä, eli linkillä mennään. Suosittelen kattomaan sen HD:na 720p ja suuremmalla kuvalla, hope you like it! :) <3


KATSO VIDEO PAINAMALLA TÄTÄ!

- R








2 kommenttia:

  1. Tykkään tosta tokaks viimesestä kuvasta! Ihan huikee.

    terkuin yks toinen Riika

    http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vaaau, toinen Riika, en oo ikinä tavannu ketään toista Riikaa, yhdellä koolla :D
      Sul on ihana blogi, oli pakko liittyy lukijaks ;)

      Poista