maanantai 13. toukokuuta 2013

Cruise 11. - 12.

Faija oli suunnitellut äitienpäivä-risteilyn äitille yllätykseksi, meiän piti kaikkien leikkiä mukana, äiti sai tietää vasta 2h ennen lähtöä että ollaan edes lähdössä! Tallinnan 22h-risteily Silja Europalla oli siis tiedossa, sinne lähti faija, mutsi, minä, tyttöystävä, sisko ja sen poikaystävä ja veli ja sen vaimo.
Lähettiin lauantaina ja heti oli lonkero kädessä. Harmi että sillon tuli samaan aikaan Suomi - Itävalta matsi, kateltiin sitä terminaalissa ja hillitön huuto kuulu, kun Suomi teki maalin. Siin vaiheessa ku oltiin päästy laivan buffaan syömään niin tilanne olikin jo 7 - 1! Hyvä Suomi!

Meiän oli tarkotus santsata lavoja ja likööreitä jne, kun siellä ne juomat on niin paljon halvempia, mutta päädyttiin vaan ostamaan kartsat tupakkaa. Kartsassa on siis kymmenen normaalia askia ja maksoi 30e, säästettiin 20e :)

Reissu suju ihanan hyvin, ei minkäänlaista draamaa tai riitoja kenelläkään missään vaiheessa, kerrankin sai ottaa ihan rennosti ja pitää hauskaa! Kiitoksia kaikille reissusta, millon lähetään uudestaan? ;)

- R


Lime-lonkeroa, ah nam! Lava makso vaan 13,99, so cheap! Ja vielä 5,5 volasta! Huonosti tosin kävi, kun kahdeksan tällästä jäi hyttiin kun lähettiin aamulla maihin, niin ne oli viety kaikki sillä välin, saatiin tapella puhelimessa meidän hytin siivoojan kanssa tästä asiasta, mutta ei saatu takaisin!



Yökerhosta otettu, kännissä ku käki! Mut siel oli tosi hauskaa, ihmiset hyvällä mielellä ja tosi hyvää musaa, sai tanssia aamuun asti!


Bileillan asua! Pillifarkut Gina Tricotista joskus ostettu, paita KappAhlista alennuksesta 10e ja "tirehtööri"takki Lontoon Camdenista noin 20e <3



Sisko <3 Kuva on otettu joskus 05.00 aikaan aamulla, ja taivas oli niin kaunis <3


08.00 aikaan aamulla oli herätys että lähettäis maihin, eli saatiin nukuttua vaan pari tuntia ja humalatila oli aika kova vielä aamulla. Päätettiin siis, että ainoa keino välttää krapulaa on ottaa lisää juotavaa haha! Hetken jo aamulla ajattelin että jään nukkumaan, mutta koska oli äitienpäivä niin eihän sitä sänkyyn voinu jäädä! Tallinnassa oli vielä lämmin ja kaunis kesäpäivä!


Tällästä aamupalaa saatiin onneksi nopeesti! Kanasalaattia ja lonkeroa! Kanasalaatti oli ihanaa, toi kastike oli ihanaa! Ja juu, tyttöystävä tunki kananpalansa tohon kameraan just ku otin kuvan :D


Äitienpäivä-kukkia mammalle <3

Buffan ruoka oli tosi hyvää, sieltä löyty kaikkea mahdollista, viinit ja kaljakin kuulu hintaan :P

Kuvat otettu just ennen laivasta lähtöö, jopas väsytti! :P

2 kommenttia:

  1. Todella upean näkösiä noi auringonlasku-varjokuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mekin ihmeteltiin miten taivas voi näyttää noin paljon maalaukselta :)

      Poista