sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Cocktaileja ja grillailua

Perjantai ja lauantai oli helvetin hauskoja. Perjantaina oli uusien kavereiden kesken cocktail-bileet, tyttöporukalla ja nyyttäri-tyyliin. Kaikki tytöt ihan mahtavia ihmisiä, ja toivon että nähdään pian uudestaan.
Ilta meni tosi hyvin, ei ollut yhtäkään tylsää hetkeä ja sai nauraa paljon. Hetken aamulla ihmettelin, että miten mulla ei ole krapulaa, mutta se iskikin sitten paljon myöhemmin Nuuksiossa, josta reissusta kirjotan tässä samassa postauksessa. Kun krapula alkoi, se ei loppunut kun vasta tänä aamuna. Ei ihmekkään kun muistin, että join mm. omenalikööriä, kahta eri lonkeroa, Mojitoa, nougat- ja kahvilikööriä, salmarishotteja, Gin Tonicia ja apua olikohan vielä jotain muuta...? Mutta kyllä, join ihan liikaa.
Kuvia olikin paljon vähemmän kuin mitä muistin ottaneeni. Muutama vieras lähti joskus siinä ennen puolta yötä, mutta heidän tilalle tulikin sitten Emman poikaystävä ja sen kaveri sitten, nekin oli tosi hauskoja ihmisiä ja oli helppo jutella, ainakin kännissä... Jätkät ja minä haluttiin lähtee baariin vielä ja mentiin sitte Bella Ciaohun, en ollu ikinä kuullukkaan tästä paikasta, toivottavasti en nolannu itteäni siellä :D Kun tultiin sieltä niin tytöt tais olla jo nukkumassa ja alko syvällisten keskustelu jätkien kanssa, ne on ollu varmaan toooosi syvällisiä... en muista menneeni nukkumaan, mutta olin kuulemma valitellu että on paha olo ja sammunu sohvalle, mutta heräsin kumminkin lattialta, I wonder why.

Mun tuomiset oli De Kuyperin Sour Apple -likööri, alkuillasta sitä siemailtiin sivistyneesti tälläsista pikku laseista, mutta loppuillasta sitä juotiin täysin huikin isosta lasista, isona määränä. Mutta parasta likööriä ikinä! Alkosta 11,60€.























Näyttää ihan siltä ku oltas jossain baarissa, meiän emäntä laitto meille jotkut ihmeen lamput päälle, vihree ja sininen ja lopputulos olit tämä :D

Minä ja Isabella <3 Jooooo oon kauhees kännis :D


Grillailua

Aamulla kun olin heräilly siitä lattialta niin onneks muutkin rupes heräilemään, ei tarvinnu yksin siinä kyhjötellä. Ei me vissiin kauaa oltu hereillä ku oli aika lähteä himaan, kun piti tosiaan sinne Nuuksioon lähteä. Heitin Emman poikaystävän kaverin himaan ja siitä sitte ite myös kotiin. Pieni huono olo alko puskee läpi kotona, mutta otin itteäni niskasta kiinni ja lähettiin hakee kavereita.

Ku päästiin Nuuksioon niin jumalauta se oli ihan täynnä, ihan hirveesti ihmisiä ja ajateltiin, ettei koskaan päästä grillaamaan. Onneks siitä mihin mentiin lähti aika pikaseen ihmiset pois ja päästiin heittää makkarat tulille, nam nam! Vähän väliä siellä kyl kävi ihmisiä samalla grillillä, jotka ei paljoa välittäny koskeeko omilla sormillaan meidän ruokaan... Olisivat voineet edes kysyä että voidaanko tehdä tilaa. Mutta loppujen lopuksi saatiin olla aika rauhassa ja syödä ittemme ähkyyn, mulla vaan alko krapula pahenee päivän mittaa. About neljä tuntia me siellä oltiin. Sää oli meidän onneksemme hyvä!
Kotiin kun päästiin illemmalla niin mä linnottauduin makkariin sänkyyn sipsien ja L-koodin kera <3

- R






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti