sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikon takaisesta risteilystä

En oo jaksanu blogata risteilystä, jolla olin viime viikon viikonloppuna.
Oltiin siis jo pitkään suunniteltu yhteistä risteilyä serkun kanssa, ja mun työ-kuviot oli vähän sen edellä, että miten saan mun duunia ja vuoroja ja rahaa yms. Ne kuviot alko sitten menee ihan päin persettä, että päätin sitten extemporee että lähetään seuraavalla viikolla. Äkkiäkös se reissu oliki sitte varattu ja oltiin ihan täpinöissämme. Meil on aina yhessä niin hauskaa, että suunniteltiin jo viikko etukäteen mitä laitetaan päälle ja mitä otetaan mukaan yms.
Musta ja muutenkin olis enemmän kuvia, ellei serkku olis poistanu vahingossa kaikkia kuvia sen kännykästä, höh!
Itse risteilylle lähettiin lauantaina, mut mä menin Lohjalle yheks yöks perjantaina.



Käytiin Lohjan kirpparilla Karismassa ku pääsin Lohjalle ja hain serkun töistä. Heti ekana nappasin pari euron kynsilakkaa mukaan ja kierrettiin helvetin iso kirpputori läpi, mutta mä en löytäny mitääääään! Ärsyttävää! Oltiin just lähössä ja bongasin bleiserin, joka oli ihan serkun tyylinen, varsinki ku se oli uutta takkia muutenki ettiny. Se oli sit sille vähän liian tiukka ja mä kokeilin sitä sitte varmuuden vuoks. Jumalauta, miten täydellisen kokonen joku vaate voi olla. Ihanku se olis tehty mulle, ja oli vielä ihan munkin tyylinen loppujen lopuksi. En tietenkää voinu vastustaa ja se oli pakko ostaa. Loppuilta kateltiin leffoja, käytiin Hesen autokaistalla ja valkattiin vaatteita seuraavalle päivälle.





Lauantaina herättiin into pinkeenä suihkuun ja meikkaamaan. Kuunneltiin koko aamu musaa ja oltiin ihan bailu-fiiliksissä.
Ajeltiin eka Kirkkonummelle mun porukoille, jotka heitti meiät satamaan. Saatiin ihanaa äitin tekemää ruokaa ja ekat alkoholilliset juomat! Maistoin ekaa kertaa Somersbyn Blackberry -makua, se oli aika hyvä, tykkään tosin enemmän omenan makuisesta.



Meiän hytti oli jossain ihan perseessä, etittiin sitä aika kauan, se oli nurkan takana nurkan takana ja vielä kerran nurkan takana viimesenä ovena. Käytiin siellä vaan kääntymässä ja siistiytymässä ja lähettiin yhille johonkin baariin. Ja koska perinteisesti yhille lähettiin, niin juotiin kolmet.
Istuttiin baarin ulkopuolella olevissa pöydissä ja siitähän käveli jos minkälaista porukkaa ohi. Jokainen oli toista enempi kännissä, vaikka laiva ei ollu vielä ees lähteny.
Pyörähdettiin siitä seuraavaks tietty Tax Freehen hakee illan juotavat ja sieltä sitte hyttiin meikkaa ja laittautuu.
Ilta meni aika pikaseen siinä siemaillessa, käytiin kattomassa trubaduuria, joka oli ihan helvetin hyvä! Se soitti hyvää musiikkia. Juteltiin myös moooonelle tuntemattomalle ja hengattiin yhtien jäbien kanssa melkeinpä koko ilta. Bongattiin myös muutama tuttu ja tuli niittenkin kanssa juteltua.
Tän enempää ei ollu sellasia kuvia, joita viittis julkasta...











Tallinnaan maihin pääs jo kaheksalta aamulla, me tietysti herättiin puol kymmeneltä kauheessa krapulassa. Heräsin enkä nähny Anniinaa missään ja pelästyin et mitä helvettiä eilen tapahtu. Kunnes kuulin et se oli vessassa, HUH mikä helpotus! Kuten mulle ja Anniinalle on tyypillistä, herättiin molemmat vähän humalassa ja juotiin yhet tasottavat, että vältyttäisiin krapulalta. Ruvettiin pikaseen laittautuu et ehittäis ees käydä vähän maissa. Tallinnassa oli niin kauhee sää, ettei kauaa siel jaksettu olla, sato lunta ja ihan älyttömän kylmä viima. Käytiin vaan nopeesti syömässä ja kipitettiin takasin laivaan.
Oli sitten pakko vähän nolailla itteämme, kun kerran oltiin paikassa, jossa ei tunnettu ketään ja pikku hiprakassa. Käytiin taas Tax Freessä ostaa kotiin juotavaa ja törmättiin siellä edellis illan tuttuihin ja ne sitte autto meitä meiän viina-lastin kanssa.
Meiän kuljetus ei ihan menny niinku leffoissa, joten mun kärry hajos ja Anniinan kaks lavaa hajos käytävälle kaks kertaa. Loppujen lopuks se kanto niitä jätesäkissä.
Satamasta päästyämme lähettiin hakee autoa mun porukoilta ja lähettiin siitä vielä takasin Lohjalle. Ilta meni perus krapuloidessa. Maanantaina mä pääsin kotiin asti.
Anniina, millon uusiks?? ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti