maanantai 3. maaliskuuta 2014

Viikonloppu 28.2. - 2.3.

Perjantai

Lähettiin perjantaina kohti Tuusulaa siskon ja sen avokin luokse kylään. Käytiin porukalla Chico'sissa syömässä ja itse söin jonkun kampanja-burgerin, Hard Day's Burger (?) kaippa oli sen nimi. Siin oli tuoretta ananasta, sinihome-juustoa ja muita perus burgerin täytteitä. Se oli ihanaa! Ranskalaisten kanssa tosin aika täyttävää, kun kroppa on vissiin tottunut tohon vähän järkevämpään ruokavalioon... tuli vatsa kipeäksi siitä annoksesta. Mut silti piti vetää viel Pringle'sejä ja jätskiä kämpillä, huoh! Noh, kerrankos sitä herkuttelee! Jatkettiin iltaa kiusaamalla siskon ja sen miehen karvapalloja ja pelaillen Crash Team Racingia, se on niin legendaarinen peli! Ajeltiin puoleen yöhön mennessä porukoille nukkumaan Kirkkonummelle!


Lauantai

Lauantaina oli luvassa keikkaa, jonka takia me oikeestaan pääkaupunki-seudulle mentiinkin! Nimittäin Bullet For My Valentine! Ahh, on ollu yks lempibändeistä jo ainakin kuus vuotta ja tää oli jo kolmas kerta ku nään ne livenä, on ne vieläkin niin helvetin hyviä. Keikka oli Helsingin Circuksessa, se oli hyvä keikka paikka, pieni, eli pääs lähelle idoleitaan! Oltiin koko keikka tokassa rivissä ja näkyvyys oli mitä parhain, pari kertaa sai ihan katsekontaktia jätkien kanssa, ah <3



Coldrain

 Coldrain

 Coldrain

 Adept









Sunnuntai 

Sunnuntaina nukuttiin semipitkään ja syötiin hyvin iskän savukalaa, which is the best ever! Katottiin kans Pirates of the Caribean - Vierailla vesillä, se on hyvä leffa, mutta ei yhtä hyvä kuin edelliset, koska siinä ei ollu Orlando Bloomia eikä Keira Knightleytä. Sitte mentiin illemmalla kotia kohti ja katottiin Putouksen uusinta ja herkuteltiin.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti