perjantai 26. huhtikuuta 2013

Bieber, Bieber, Bieber...

Aamulla lähin salille stadiin, ei herran perkele sitä Justin Bieber -fanien määrää! Joka saatanan teinitytön naamassa luki I <3 JB, JB FOREVER, I LOVE JUSTIN tai mikä kauhein BELIEBER. Pari tyttöö tais olla vähä eksyksissä, kun tulivat multa kysymään neuvoa Hartwall Areenalle Helsingin juna-asemalla, suosittelin menemään takaisin Pasilaan, en viittiny olla ilkee ja neuvoo väärään suuntaan.
Justin Bieberin fanittamisessa ei oo mitään vikaa, itsekin olen jonottanut mm. AC/DC:n keikalle yli
viis tuntia. Itse en vaan tykkää ollenkaan hänen musiikistaan tai olemuksestaan. En tykkää muidenkaan samankaltaisten musiikista, esim. One Direction, Backstreet Boys, yms. muut poikabändit. Postaan vielä kaks videoo, ne on läppää Justin Bieberistä by Louna Maroun :D





Käytiin eilen kattomassa Iron Man 3, ja se oli nerokas! Brilliant I tell ya. Jos siis pitää supersankareista, niin kuin minä. Toivottavasti tulee nelonen.
En osaa sanoa kumpi oli parempi, Iron Man 3 vai The Avengers, molemmat lempparileffoja. Toi kolmonen oli vähä niinku jatkoo Avengersille, eli jos meet kattoo tän nii kato eka Avengers <3





Kävin hengailemas vanhempian luona ja tiiän aina et kevät on saapunu kun niitten pihaan tulee ekat kukat! Narsissitkin oli melkein puhjennut kukkaan.


                                                        Mun rippikuva apua :D



                              Heräsin eilen aamulla hyvinkin pirteänä ja sen näkee silmistä... :D


                                                 Miten niin tykkään Simsistä? ;D


                  Tyttöystävä teki taas namiruokaa, sieni-pekoni-risottoa <3
                  Oon oppinu syömään lautasmallin mukaan laihdutuksen ohella, jee!

                                                                    T. R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti