maanantai 15. huhtikuuta 2013

BUUUJAAH!

Oltiin tänään kaverin kanssa kaks tuntia salilla! Ahh, feeling powerful! Soutamista, korista, juoksua, lihaskuntoa ja taas lisää soutamista, kova työ kostautuu huomenna kovalla kivulla, mutta eiköhän se ollut sen arvoista ;) Kiloklubin mukaan kulutin 700 kaloria, se on mulla aika helvetinmoinen saavutus!
Suosittelen liittymään Kiloklubiin, (liity painamalla TÄSTÄ!) jos haluat pudottaa painoa, auttaa ainakin mua motivoitumaan enemmän ja siellä on helppo laskea päivän kalorisaannit ja kulutetut kalorit. Siellä on myös paljon herkullisia ja terveellisiä reseptejä ja menuja koko viikolle jos et itse jaksa niitä miettiä. Kiloklubi myös laskee sulle montako viikkoa menee, että oot omassa tavoitepainossas. Ite oon nyt viikon syönyt terveellisesti (oon ollut ehkä vähän liiankin ankara itteäni kohtaan), ja harrastanut liikuntaa 6 päivää viikosta, sekin tuotti jo tuloksia, koska pelkästään viime viikolla tippui paino kilon ja vyötäröltä lähti 2cm <3
 
Salilta tullessani oli pakko tehdä salaatti ittelleni, hyvin vähäkalorinen, mutta silti niin herkullinen!

- Ruukkusalaattia
- Kurkkua
- Tonnikalaa
- Fetaa
- Maissia

"Kastikkeena" käytin tonnikala-purkin öljyä, ei se muuta oikeastaan tarvinnutkaan :)



Ilta menee pikaseen Salkkareita kattoessa fluffy-sukat jalassa pistaasipähkinöitä syöden, nam <3

Pitää vielä tähän loppuun sanoa asia jota me pohdittiin kauan ja joka selvisi tänään; junalippuja voi ostaa kortilla junasta, ja toinen asia; opiskelijat ei saa enää alennusta junalipusta, miksei? Ennen se oli jopa puolet aikuisen junalipusta, joka on 4,50, riistoa!
Muistan kun ensimmäisiä kertoja kuljin junalla 13-14 vuotiaana, junaliput oli silloin vaan 1,50! Ja aikuisenkin oli muistaakseni vaan 2-3 euroa. Ei ihmekkään että kaikki kulkee pummilla joka paikkaan.

Loppuhuipennukseksi meidän koiran Casperin leikkivideo :)


- R




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti