torstai 18. huhtikuuta 2013

What a nice day!

Jeejee tänää oli tosi kiva päivä. Piti herätä tosi aikasin, tai no "aikasin", mutta on se aikasin sellaselle jolla on lomaa, eli joskus 8.30 aikoihin, lähettiin salille jo kymmeneltä, että ehtii kuntoilla kunnolla, ennen kello kolmen menoja. Tyttöystäväkin uskalsi lähteä mun ja kaverin kanssa pelaamaan sulkapalloa.
En oo ennen tajunnukkaan kuinka tehokasta perse- ja reisitreeniä sulkapallo on, tiistaisen pelailun jälkeen oon just ja just pystyny kävelemään. Eilen käytiin Piloxingissa (pilatesta ja boxingia) ja herran pieksut mitä rääkkiä se oli kun lihakset niin jumissa!
Kaverin mailat oli niin halvat ja paskat et niille kävi vähä köpelösti :D


Kolmelta oli aika tavata uusia ihmisiä (toivottavasti tulevia kavereita :)) Vapianossa. Kyseessä oli siis Demi.fi:ssä sovittu "miitti". Tapasin neljä uutta ihanaa ja hauskaa ihmistä, reilu kolme tuntia meni hetkessä kun oli niin kivaa tutustua toisiin ja jutella niitä näitä.



























L'Oréalin Mythic Oil hiuksille, ah tämä päivän pelastus! Voi laittaa kuivaan, märkään tai kosteaan tukkaan. Omista hiuksista tulee ihanan pehmeät, tuoksuset, silkkiset ja kiiltävät.
Sain tätä lahjaksi, se ostettiin mulle Hius- ja kauneuskeskuksesta Oppivat Kädet, en oo varma paljonko se siellä maksoi.
Veikkaan, että joistain kampaamoista saa myös, mutta jos googlaa L'Oréal Mythic Oil, niin sieltä löytää nettisivuja mistä sitä voi tilata, maksaa joku 15-25 euroa vissiin, riippuu paikasta.
Suosittelen! :3


Halusin viel postata mun tän hetkiset lempipaidat.
Musta timanteilla koristeltu paita on KappAhlista, alennuksessa 30 eurosta 10€, alennetut täydelliset vaatteet on niin jees <3 Ostin pari viikkoa sitten, ehkäpä niitä löytyy vielä pari jos kiiruhtaa ;)
Raitapaita on H&M:stä 19,90€, ostin joskus tammikuussa.



1 kommentti:

  1. kivan värikäs ulkoasu!:)
    ja toi toisteks viimene paita on ihana!


    http://eevihenniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista